TOP-2.1.1-15-JN1-2016-00003

Sport és közösségi központ létrehozása felhagyott TSZ központ hasznosításával

265,2 millió forint európai uniós, vissza nem térítendő támogatás segítségével valósul meg Besenyszög Város Önkormányzata TOP-2.1.1-15-JN1-2016-00003 azonosító számú, Sport és Közösségi Központ létrehozása felhagyott TSZ központ hasznosításával című pályázata.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. A TOP-2.1.1-15 jelű, Barnamezős területek rehabilitációja tárgyú felhívásra benyújtott sikeres pályázat keretében Besenyszög központjában a felhagyott, jelenleg kihasználatlan TSZ iroda épülete újul meg.

A projekt célja, hogy a településen élők számára helyben elérhető sportolási lehetőségek álljanak rendelkezésre, az új rendezvényterem által több kulturális és egyéb előadás, rendezvény valósuljon meg, az új irodahelyiségek pedig a civil és közérdekű szervezetek működéséhez fognak hozzájárulni.

A fejlesztés eredményeként új funkciót kap a leromlott állapotú régi TSZ épület. Sportterem, multifunkciós terem, büfé, és kiszolgáló helyiségek, rendezvényterem és irodák kerülnek kialakításra. Megvalósul az épület akadálymentesítése, és energetikai korszerűsítése is. A környezettudatosság, és a fenntartható fejlődés érdekében megújuló energiaforrás alkalmazása (napelem) is része a projektnek.

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2021. év 10. hó 31. nap

A támogatás mértéke: 100%

További információ kérhető:

Póczik Mónika pályázati referens

Elérhetőség: 56/487-002, poczik.monika@besenyszog.hu

Galéria: